” DORIENDAVID ontwerpt voor jou een droom van een jurk, op maat gemaakt in de kleur die je wilt en met keus uit honderden stoffen.” – DORIENDAVID

 

Exclusieve trouwjurken, bruidsjurken, feestjurken, galajurken, avondkleding en pakjes (jasje/ tailleur met rok of pantalon) en tops, ontworpen door modeontwerpster DORIENDAVID, krijgen door de eigen keus van de klant voor stof en kleur een uniek karakter.

Er is Algemene informatie en er wordt verteld Hoe alles in zijn werk gaat.

DORIENDAVID heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het op de couture-manier vervaardigen (in eigen beheer) van feestelijke kleding voor ondernemende vrouwen, dames en meiden. Maar naast de collectie voor bijzondere gelegenheden van feest- en galakleding tot bruidskleding is er ook kleding voor mensen die er in het meer alledaagse leven bijzonder uit willen zien.

Vrouwen, dames en meiden vinden bij DORIENDAVID-couture een exclusieve outfit voor gelegenheden als een promotie, receptie, huwelijk, uitvoering, presentatie etc.

Naast de diverse modellen korte of lange, wijde of strakke jurken en bijpassende jasjes van de collectie gala- en feest- en bruidskleding, ontwerpt DORIENDAVID ook eigenzinnige mantelpakjes, mantels, rokken, pantalons, hesjes, topjes en jasjes voor ‘andere bijzondere gelegenheden’.

Collectie

Bruidsmode

Jasjes

Jurken

Tops

Uitvoering in exclusieve stoffen is mogelijk voor vrouwen van alle leeftijden. In de afgelopen jaren heeft DORIENDAVID ook opdrachten aangenomen om bedrijfskleding (bijv. kappers en schoonheidsspecialisten) en theaterkleding te ontwerpen.  De kleding wordt altijd op maat gemaakt. De klant maakt een keuze uit de diverse modellen van de collectie die in verschillende maten, stof- en kleuruitvoeringen in modestudio DORIENDAVID aanwezig zijn. Meer informatie over DORIENDAVID? Klik op de website hieronder.

www.doriendavid.com