”Wij bieden een onweerstaanbaar alternatief aan iedereen die wel waanzinnige producten en service wil, maar niet het nieuwste van het nieuwste nodig heeft.” – Leapp

Op zoek naar een iPhone, MacBook of ander Apple product, maar dan tegen een voordelige prijs? Bij Leapp kun je terecht voor gebruikte Apple apparatuur met de service en kwaliteit van nieuw.

In onze Leapp Store nodigen wij je graag uit om ons assortiment aan Apple producten te komen bekijken. Je vindt hier iPads, iMacs, MacBooks, MacBook Pro’s, Mac Pro’s en nog veel meer! Allemaal voor een fractie van de nieuwprijs en met de service van nieuw. Kom gerust langs bij Leapp Store Rotterdam voor vragen en professioneel advies bij je aankoop. Onze medewerkers helpen je graag.

Naast Leapp Store Rotterdam vindt je nog zes andere Leapp Stores in Nederland. Ook zijn we te vinden in België en Duitsland. Ongeacht waar je bent, bestellen kan altijd eenvoudig via de website. Groot kans dat je je pakket dan al de volgende dag in huis hebt, want 99% van onze bestellingen is de volgende werkdag al geleverd. Of laat je bestelling bezorgen bij Leapp Store Rotterdam en haal het op wanneer jou dat uitkomt!

www.leapp.nl