”Eerlijk Italiaans eten, dagelijks vers bereid met ingrediënten van hoogstaande kwaliteit. ” – Mangiare

Mangiare van Oldenbarneveltstraat bevindt zich in een karakteristieke straat in het centrum van Rotterdam. Op loopafstand van de Schouwburg, De Doelen en verschillende bioscopen. Culinair genieten als een goede start van een gezellig avondje uit.

Iedere ochtend vanaf 10 uur staat bij Mangiare alles in het teken van koken, eten en genieten. Voor de lunch is er ruimschoots keuze uit verschillende goed belegde broodjes van het Vlaamsch Broodhuys, zoals bijv. vitello tonnato, taleggio, caprese, verdure. Mocht u zin hebben in een broodje welke niet op het bord staat dan kunt u daar gerust naar vragen. In de meeste gevallen kunnen wij aan uw wens voldoen. Maar ook een gemengde salade, een heerlijk bordje antipasti, een soepje of een pasta of lasagna behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Na een dagje winkelen of kantoor kunt u bij ons terecht voor een goed glas wijn of Italiaans biertje waar wij een heerlijk bordje Italiaanse lekkernijen bij kunnen serveren.
Omdat Mangiare niet met een vaste kaart werkt, wordt er ’s avonds aan tafel verteld wat er op het menu staat. Als voorgerecht is er altijd keuze uit een aantal mogelijkheden zoals bijv antipasti, een kopje soep, een bord bresaola of vitello tonnato. Het diner biedt naast een 2-tal lasagna’s en 1 of 2 pasta’s ook keuze uit een vleesgerecht en een visgerecht. Wij proberen zoveel mogelijk met de seizoenen mee te koken. Hierdoor kan het gebeuren dat bij een volgend bezoek niet dat ene gerecht waar u zo van genoten heeft aanwezig is. Een greep uit de mogelijkheden voor de huisgemaakte nagerechten: dit aankan o.a. zijn limoen&limoncello-tiramisu, aardbeien-tiramisu , chocoladetaart, noten-citroentaart, limoen-ijs met bàbà alla limoncello of een Italiaans kaasplankje.

U kunt bij ons terecht voor eerlijk Italiaans eten, dagelijks vers bereid met ingrediënten van hoogstaande kwaliteit. Een enthousiast team van mensen staat voor u klaar om u over alle heerlijkheden tekst en uitleg te geven.

Vestigingen

Van Oldenbarneveltstraat 150
010 414 0878

Pannekoekstraat 93A
010 203 7782

Reserveren op beide locaties alleen telefonisch mogelijk.

www.mangiarerotterdam.com