”Runnersworld is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde loper.”– Runnersworld Rotterdam

 

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen.
Belangrijk, want alleen zo bereik je topprestaties en voorkom je blessures. Runnersworld is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde loper.

In de afgelopen jaren is Runnersworld uitgegroeid tot de bekendste en meest toonaangevende hardloopspeciaalzaak van Nederland. Met dertig winkels in heel Nederland – van Groningen tot Breda en van Goes tot Enschede – biedt Runnersworld hardlopers in het hele land de hoogste kwaliteit A-merkproducten. Kenmerkend voor de winkelformule is dat klanten er altijd terecht kunnen voor hun vragen over trainingen, wedstrijden en uitrusting.

Assortiment

Hardloopschoenen

Hardloopkleding

Sokken en kousen

Ondergoed

Horloges

Sportarmbanden

Sportvoeding

Drinkbelts

Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen bij ons in de winkel. Wij willen graag ons enthousiasme en onze passie voor de sport met u delen. U vindt ons op de Van Oldenbarneveltstraat 97 in het centrum van Rotterdam. U kunt parkeren in de straat (met parkeermeters) of in de parkeergarage Schouwburgplein, vlak achter onze winkel.

Het maken van een afspraak is niet nodig!

www.runnersworld.nl