”Balancerend op de dunne scheidslijn tussen het vertrouwde en het onbekende, streven we naar nieuwe manieren van presentatie om onze kunstenaar bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.” – ZERP Galerie

 

Gevestigd in het centrum van Rotterdam, zet ZERP Galerie zich in om hedendaagse kunstenaars in een vroeg stadium van hun ontwikkeling te begeleiden. Een goede samenwerking tussen kunstenaar en galerie wordt als cruciaal beschouwd voor het maken van dynamische en interessante tentoonstellingen. De galerie is opgebouwd rondom onze main artists, die (inter)nationaal geroemd worden en een stap verder zijn in hun carrière. We kiezen er bewust voor om kunstenaars uit de categorieën main en upcoming bij elkaar te brengen, om de uitwisseling van kennis en ideeën mogelijk te maken.

Om de interactie tussen verschillende kunstenaars te ondersteunen, representeert ZERP Galerie kunstenaars uit verschillende artistieke disciplines. Zowel schilderkunst, performance, fotografie, sculptuur als videokunst worden door de galerie vertegenwoordigd. Balancerend op de dunne scheidslijn tussen het vertrouwde en het onbekende, streven we naar nieuwe manieren van presentatie om onze kunstenaar bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

www.zerp.nl